> Scheiden

kinderalimentatie betalen?

Als u uit elkaar gaat, moet u zowel de scheiding zelf alsook de financiële zaken voor u beiden regelen. Welke stappen daarbij komen kijken, hangt onder meer af van de wijze waarop u samenleeft maar ook of u samen kinderen heeft. En zo ja - óf en hoeveel kinderalimentatie u moet betalen. Daar helpen wij u graag bij. Samen met Scheidingsexpert Nederland kunnen wij de scheiding regelen, in het belang van beide partners én de kinderen.

Duidelijkheid in onzekere tijden

Als uw financieel adviseur helpen wij u inzicht te krijgen in uw financiële situatie en de stappen die u moet nemen. Daar is meestal een scheidingsconvenant bij nodig. In het convenant staan de afspraken tussen u en uw ex-partner waarop wij de financiële uitwerking baseren. Bij de bediening van onze klanten die uit elkaar gaan, werken we samen met Scheidingsexpert Nederland. Wanneer zij dit voor u regelen heeft u vaak al in een vroeg stadium zicht op wat de financiële impact - inclusief kinderalimentatie - van de scheiding kan zijn.

Heeft u een ABN AMRO hypotheek en gaat u scheiden? Omdat wij als tussenpersoon ook een samenwerking hebben met ABN AMRO, kunnen we klanten die in scheiding liggen én een ABN AMRO hypotheek hebben, nog sneller helpen. Door de gezamenlijke bediening met Scheidingsexpert kunnen we in geval van een ABN AMRO hypotheek vaak al zekerheid over uw hypotheek geven zónder dat er een (concept)convenant is. Zo weet u nog eerder waar u - ook financieel - aan toe bent.

Meer weten over onze dienstverlening bij scheiden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Handige sites:

www.scheidingsexpert.nl/wonen
www.berekenkinderalimentatie.nl/wonen