> Uit elkaar

Wat te doen met de financiën en het koophuis?

Als u uit elkaar gaat, moet de bestaande financiële situatie worden opengebroken. Daarbij krijgt u te maken met de diverse wetten en regelgeving op fiscaal en juridisch gebied. Of u nu gehuwd bent of samenwonend, wel of geen kinderen hebt, ondernemer of particulier bent. De keuzes die u nu maakt bij de verdeling, hebben invloed op de persoonlijke mogelijkheden in de toekomst. Daar helpen wij u graag bij.

Samen met Scheidingsexpert Nederland staan we voor u klaar in lastige tijden

Wij bieden deskundig advies en werken daarbij samen met Scheidingsexpert Nederland. Dit is een onafhankelijke partij die u volledig kan begeleiden bij het in onderling overleg uit elkaar gaan en het compleet afwikkelen van de scheiding, in het belang van beide ex-partners en eventueel betrokken kinderen.

Heeft u een ABN AMRO hypotheek en gaat u scheiden? Omdat wij als tussenpersoon ook een samenwerking hebben met ABN AMRO, kunnen we klanten die in scheiding liggen én een ABN AMRO hypotheek hebben, nog sneller helpen. Door de gezamenlijke bediening met Scheidingsexpert kunnen we in geval van een ABN AMRO hypotheek vaak al zekerheid over uw hypotheek geven zónder dat er een (concept)convenant is. Zo weet u eerder waar u - ook financieel - aan toe bent.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening bij scheiden en wat wij samen met Scheidingsexpert Nederland voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Handige sites:

www.scheidingsexpert.nl/wonen
www.berekenkinderalimentatie.nl/wonen